Springresor

grundades 2019 av Lars Björklund och Lina Johansson. Vi är ett litet företag hemmahörande i Bollnäs. Vi har ett stort kunnande inom träning och hälsa och vi gillar särskilt att kombinera detta med att resa. För oss är det viktigt med gemenskap och glädje, det är även viktigt att  alla som använder sig av våra tjänster ska känna sig sedda.

Vi erbjuder löpargrupper som passar alla, och de personliga tjänsterna anpassas efter varje individs förutsättningar och önskemål.

På våra löparresor får du uppleva något extra. Vi reser till spännande och noga utvalda resemål där du har möjlighet att delta i olika lopp så som marathon, halvmarathon, 10 km och eller andra distanser. Våra resor innehåller även andra aktiviteter så som exempelvis utflykter, sightseeing osv. Du kan alltid följa med på våra resor även om du inte vill delta i något lopp.

Våra löparläger är framförallt till för dig som tycker om att löpträna.

springresor

Lars björklund

är utbildad personlig tränare via högskolan i Gävle.  Han är även diplomerad löpcoach. Han är en före detta soffpotatis som bytte livsstil 2011 då han började löpträna. Numera tränar och tävlar han på elitmotionärsnivå, hans personbästa på Marathon är 2:54:01.

Lina Johansson

löptränar på motionsnivå. Hennes stora passion är att resa och hon har stor talang  när det gäller att få ihop riktigt bra resor. Hon är även mycket påläst inom kost.